KEERWANDEN VAN VB BETON,

het begint steeds met functionaliteit…

De laatste jaren kregen we bij VB Beton steeds vaker de vraag om een esthetische toets aan te brengen in ons uitgebreid assortiment van functionele keerwanden. Vanuit deze vraag zijn wij concreet op zoek gegaan naar oplossingen zodat we u vandaag 2 nieuwe producten kunnen voorstellen: VBionen en keerwanden met structuurbeton. Zo kunnen we zowel een functionele als een esthetische oplossing bieden die voldoet aan de wensen en eisen van de hedendaagse klant

VBIONEN: Uniek, innovatief, multifunctioneel & esthetisch

VBIONEN® zijn geprefabriceerde betonwanden die naast hun functionaliteit ook uitblinken op het vlak van esthetiek. Ze kunnen met of zonder voet geleverd worden en zijn uitgerust met ingestorte flexankers. De voorzetnetten zijn eenvoudig aan de flexankers te bevestigen. Zo ontstaat er een tussenruimte die kan worden opgevuld met een gesteente naar keuze.

  • Creatief en esthetisch in te zetten in diverse omgevingen
  • Kwalitatieve en natuurlijke materialen voor duurzaam gebruik
  • Minimaal onderhoud
  • Door hun geluidsaborberende eigenschappen kunnen ze functioneel ingezet worden in gebieden met geluidsoverlast
  • Groot assortiment aan vulmaterialen en kleuren voor afstemming op elke omgeving
MEER INFO OVER VBIONEN
NEEM CONTACT MET ONS OP

 

STRUCTUURAFWERKING:
Keerwanden met een exclusieve look!

Voortaan kunnen uw klanten een afwerking met structuur kiezen voor hun betonnen keerwanden zodat de elementen het uitzicht krijgen van echte design elementen.

Standaard bieden we 4 structuren aan. De mogelijkheden zijn echter onbeperkt en kunnen gaan van andere structuren tot zelfs namen en bedrijfslogo’s die in onze keerwanden geïntegreerd kunnen worden.

MEER INFO OVER STRUCTUURBETON
NEEM CONTACT MET ONS OP

EEN COMPLEET GAMMA VOOR EEN COMPLEET PROJECT

SAMEN UW PROJECT REALISEREN

BENT U OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST DIE EROP GEBRAND IS OM OOK UW PROJECT MET DE NODIGE ZORG EN VAKKUNDIGHEID UIT TE WERKEN?

CONTACTEER ONS