BIJ ONS BEGINT HET MET EEN TOPPRODUCT…

en dan gaat het verder

VB Beton biedt een groot assortiment gespecialiseerde keermuren voor diverse toepassingen. Ruwbouw of afwerkingsproject, bij ons bent u aan het juiste adres. Naast standaard keerwanden is er tevens een aanbod van esthetisch vormgegeven keerwanden die uw project een knappe look bezorgen. Ook beschikken we over een grote stock waardoor uw bestelling snel geleverd kan worden. Maatwerk behoort uiteraard ook tot de opties.

Dankzij onze 25 jaar ervaring en ons eigen laboratorium zijn onze garanties voor een kwalitatief product gegarandeerd. Onze keermuren voldoen aan strenge eisen en normen. Ons hoogwaardig beton met sterkteklasse C55/67 vormt de uitweg om te voldoen aan deze eisen. Naast een berekende stabiliteit voldoen ze eveneens aan de milieunormen XC4, XF3, XD3, XA3, XS3, XM2.

Bieden de standaardmaten geen uitweg voor uw project? Dan biedt VB Beton u de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk. Dankzij een eigen afdeling mallenbouw zijn we in staat om soepel in te spelen op uw wensen.

Het CE-keurmerk, het Benor-certificaat en berekende elementen volgens Eurocode geven u een voldoende garantie op kwalitatief afgeleverde elementen. Voorts beschikken we ook over een KIWA-certificaat met betrekking tot BRL 5070 en FPC in het kader van CE, voor onze producten geproduceerd in onze productievestiging te Borgloon. De keuring en beproeving van deze certificaten gebeurd door onafhankelijke instanties.

We vinden het belangrijk dat uw ideeën vlot en eenvoudig in realiteit omgezet kunnen worden. Daarom zal VB Beton u uitvoerig adviseren en begeleiden naar de beste mogelijkheden om uw project uit te voeren. Onze ervaren medewerkers, in samenwerking met onze technische dienst zullen zeker en vast een meerwaarde vormen voor uw project.

Streven naar optimale productkwaliteit en klantentevredenheid

Bij VB Beton ligt onze focus niet alleen op de productie, maar ook op de noden die u als klant dagdagelijks ervaart.

Daarom stellen wij uw kostbare feedback zeker op prijs! Wij zetten deze graag om in innovatie en klantentevredenheid. Bedankt hiervoor!

Kwaliteit

98%

Productaanbod

95%

Oplossingsgericht

95%

Snelle levering

89%

Klantenservice

96%

Meer dan alleen maar een betonproduct

Keerwanden van VB Beton zijn meer dan alleen maar betonproducten. Het zijn stuk voor stuk betonoplossingen die bijdragen tot de realisatie van uw project.

ONTDEK ONS COMPLEET GAMMA VOOR UW COMPLEET PROJECT

SAMEN UW PROJECT REALISEREN

BENT U OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST DIE EROP GEBRAND IS OM OOK UW PROJECT MET DE NODIGE ZORG EN VAKKUNDIGHEID UIT TE WERKEN?